Preloader

Loading

image

PSIKOLOGJI: PËRFITO KURS DHE DIPLOMË NË INTELIGJENCËN EMOCIONALE ONLINE FALAS

PSIKOLOGJI: PËRFITO KURS DHE DIPLOMË NË INTELIGJENCËN EMOCIONALE ONLINE FALAS

Mësoni aftësitë e nevojshme për të zhvilluar inteligjencën emocionale që ndikojnë në vetëdijen në këtë kurs falas online.

Ky kurs falas online është në detaje në lidhje me Inteligjencën Emocionale (EI). Këtë kurs mund të mësoni se si ndikojnë aftësitë e inteligjencës emocionale në punën tuaj dhe jetën tuaj personale përmes mënyrës sesi kombinoni të menduarit tuaj me ndjenjat tuaja në mënyrë që të krijoni marrëdhënie me cilësi të mirë dhe të merrni vendime të mira autentike.

Filloni të mësoni sot se si mund të përdorni Inteligjencën tuaj Emocionale për të zhvilluar vetëdijen tuaj, të punoni me emocione dhe të menaxhoni stresin.

Kohëzgjatje e kursit është 15-20 orë

Kursi i Inteligjencës Emocionale është i përbërë nga një seri module që eksplorojnë përbërës të ndryshëm që përbëjnë inteligjencën emocionale. Kursi është i strukturuar për të mbuluar në detaje inteligjencën emocionale, duke ju kuptuar inteligjencën emocionale, si është e rëndësishme në punë, mjediset sociale dhe në shtëpi dhe si mund të zhvilloni inteligjencën tuaj emocionale.

Kursi gjithashtu do t’ju prezantojë aftësi ndërpersonale, dhe duke punuar me sjelljet dhe preferencat e sjelljes. Do të mësoni për vendimmarrje efektive, menaxhimin e stresit, gjithashtu puna në ekip dhe aftësia e ekipit.

Kursi është falas për t’u regjistruar, studiuar dhe kompletuar. Për të përfunduar me sukses këtë kurs dhe të bëheni me diplomë, ju duhet të arrini 80% ose më të lartë në vlerësim e kursit.

Pasi të keni përfunduar këtë kurs, ju keni mundësinë të merrni një diplomë zyrtare, e cila është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndarë arritjet tuaja me botën.

Fillo Kursin! Kliko Këtu!

leave your comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *