Preloader

Loading

image

KURSI DHE CERTIFIKATË FALAS – SHKATHTËSITË THEMELORE TË GJUHËS GJERMANE

KURSI DHE CERTIFIKATË FALAS – SHKATHTËSITË THEMELORE TË GJUHËS GJERMANE

Mësoni bazat e gjermanishtes dhe si të flisni gjermanisht pa gabime.

Ky kurs falas në gjuhën gjermane do t’ju mësojë alfabetin, ngjyrat dhe numrat gjermanë. Do të mësoni fjalorin që do t’ju ndihmojë në vendet që flitet gjermanisht. Do të mësoni gjithashtu të tregoni kohën e ditës dhe të flisni gjermanisht për gjërat që ju pëlqejnë dhe nuk ju pëlqejnë, dhe kursi gjithashtu do t’ju udhëzojë përmes foljes gjermane për përdorimin e duhur të tyre. Filloni udhëtimin tuaj të mësimit të gjuhës, sot.

Ky kurs është falas i gjuhës gjermane në internet është në interes të madh për këdo që dëshiron të fillojë të mësojë gjermanisht, dhe për të gjithë nxënësit që dëshirojnë të prezantohen me këtë gjuhë të rëndësishme evropiane. Duke marrë këtë kurs, ju do të fitoni një fjalor të domosdoshëm gjerman që do ta bëjë udhëtimin tuaj të radhës në Gjermani ose ndërveprimin me gjermanët shumë më të këndshëm. Kështu që, kontrolloni kursin tani dhe rritni aftësitë tuaja në gjuhën gjermane sot!

Kursi është falas për t’u regjistruar, studiuar dhe kompletuar. Për të përfunduar me sukses këtë kurs dhe të bëheni me certifikatë, ju duhet të arrini 80% ose më të lartë në vlerësimin e kursit.

Pasi të keni përfunduar këtë kurs, ju keni mundësinë të merrni një certifikatë zyrtare, e cila është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndarë arritjet tuaja me botën.

Filloni kursin Tani! Kliko Këtu!

leave your comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *