Preloader

Loading

image

BURSA NGA QEVERIA JAPONEZE PËR STUDENTËT E DIPLOMUAR

BURSA NGA QEVERIA JAPONEZE PËR STUDENTËT E DIPLOMUAR

Ministria e Arsimit, Kulturës, Sportit, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentë të diplomuar për të studiuar në një universitet japonez.

Për gradën Master dhe Doktoratë, duke filluar nga tetori 2021 deri në mars 2023.

6 muajt e parë do t’i kushtohen studimit të gjuhës japoneze nëse është e nevojshme.

Fusha e studimit duhet të jetë një fushë që aplikuesi ka studiuar apo ndonjë fushë që lidhet me fushën e studimit që ka studiuar në universitetin e mëparshëm.

Bursa përfshin pagesë mujore, biletë fluturimi (Kosovë – Japoni – Kosovë) dhe tarifat shkollore.

Afati i fundit për aplikim është 31 Korrik 2020.

Vizitoni ueb faqen zyrtare për informacione më të detajuara se si të aplikoni për bursë.

Kliko Këtu!

leave your comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *