Preloader

Loading

image

BURSA TË QEVERISË JAPONEZE PËR STUDIME UNIVERSITARE

BURSA TË QEVERISË JAPONEZE PËR STUDIME UNIVERSITARE

Ministria e Arsimit, Kulturës, Shkencës, Sportit dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa studentëve, të cilët dëshirojnë të studiojnë në një universitet japonez si studentë universitare.

Aplikantët duhet të zgjedhin një fushë studimi nga Shkencat Sociale dhe Shkencat Humane –se Shkencat Natyrore. Nga muaji prill 2021 deri në mars 2026 duke përfshirë edhe arsimin përgatitor një vjeçar në gjuhën japoneze dhe lëndët tjera ose nga prilli 2021 deri në mars 2025 për ata që regjistrohen në një universitet përmes vendosjes direkte.

Bursa përfshin pagesë mujore, biletë fluturimi (Kosovë – Japoni – Kosovë) dhe tarifat shkollore.

Afati i fundit për aplikim është 31 Korrik 2020.

Vizitoni ueb faqen zyrtare për informacione më të detajuara se si të aplikoni për bursë.

Kliko Këtu!

leave your comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *