Preloader

Loading

image

MËSO TË MËSOSH ONLINE

MËSO TË MËSOSH ONLINE

Mësoni më shumë rreth aftësive dhe strategjive se si të mësoni në një mjedis online me këtë kurs falas online.

Ky kurs falas online i mësimit ju mëson se si të hartoni një plan personal se si të mësoni në një mjedis online. Mësimi online ndryshon nga metodologjitë tradicionale të të mësuarit dhe kërkon një mjet të ndryshëm për të zotëruar. Ky kurs do t’ju mësojë se si ta menaxhoni kohën tuaj në internet, të planifikoni për përfundimin e detyrave në internet dhe të komunikoni me një instruktor online. Filloni këtë kurs falas sot për t’u bërë një nxënës efektiv në internet.

Ky kurs do të jetë me interes për secilin që dëshiron të mësojë në internet ose për ata që dëshirojnë të përmirësojnë vetë-aftësi për të mësuar.

Filloni kursin Tani! Kliko Këtu!

leave your comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *