Preloader

Loading

Konsultent i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Gjermane

 • Customer Service
 • Contract
 • 6 days ago
 • Prishtina

Job Information

 • icon
  Salary Euro Undefined / Monthly
 • icon
  No. of Openings 20 openings
 • icon
  Job Level : Officer
 • icon
  Job Experience : Undefined
 • icon
  Job Qualifications Not Defined

Job Description

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve.  Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve për tregun Gjerman.

 

Sutherland është në kërkim të kandidatëve gjermanfolës që dëshirojnë të punojnë për platformën lidere në botë për shitje online.

 


Cilat janë detyrat e juaja?

 

·         ·         ·         ·          

Çka presim ne nga ju?

 

·         ·         ·         ·         ·          

Çka përfitoni ju nga ne?

 

·         ·         ·         ·         Mundësi zhvillimi profesional

 

Nëse ju përshtaten kriteret e përmendura dërgoni CV e juaj në gjuhën angleze ose gjermane.

 

 

Mund të na kontaktoni në:

E: Kosovo.careers@sutherlandglobal.com;

Tel.: +383 49 955 470